За нас

Историята ни започва през есента на 2016 година, когато решихме да приготвим домашен шоколад от какаови зърна за нашия син. Той е със силна хранителна алергия, затова шоколадът трябваше да бъде без мляко и животински продукти, без глутен, без подобрители, консерванти и стабилизатори. Шоколадът се получи много успешен и решихме да споделим оригиналната семейна рецепта с повече хора, които се стараят да се хранят здравословно и пълноценно.

За нас концепцията да произвеждаме „чисти“ продукти е ключова за нашата търговска марка. В основата й стои нашето желание да помогнем на детето си да се чувства нормално и да се наслаждава на един от най-чистите и вкусни десерти. В бранда са заложени нашите ценности – „Casa“ (къща) въплъщава семейният дух, който дава сили и мотивира целия ни екип, като същевременно отразява грижата, любовта и вниманието, с което прави всяко едно блокче шоколад. Думата, с която маите са назовавали какаовия плод - “Ka’kau”, показва какво стои в сърцето на всеки наш продукт – какаови зърна от Южна Америка.

Тези принципи ни помогнаха да станем първият български производител на занаятчийски шоколад от какаови зърна с многобройни награди от конкурси и състезания във Великобритания, Дания, Нидерландия, Унгария и България. Днес продуктите ни достигат до Германия, Австрия, Полша, Румъния, Молдова, Дубай, САЩ, като същевременно не пропускаме редовно да изненадваме и българския пазар с нови продукти и услуги.

Нашите продукти