Представяме най-хубавото от света на виното и шоколада за деня на влюбените с една колаборация между Шато Копса и Каса Какау

Ива

Майсторите на шоколада и виното представят две кутии на истинска наслада и блаженство за Св.Валентин. Представяме ви две кутии пълни с любов, вино и вдъхновение.

Sweet Box - Ако имате изтънчен вкус и искате да се насладите на най-сладките моменти с любимия човек, това е вашата кутия.

Бутилка съвършено Розе с цвят сьомга и нотки на горски червени плодове, в съчетание с черен шоколад, покрит с ароматни ягоди и бял шоколад в нежната обвивка на сухи малини.

Grande Box - Време ви е да се почувствате като истински бохеми за Св.Валентин. Ако и вие сте ценители на грандиозното, на импозантното - това е вашата кутия.В нея има от всичко по много. Един завършен подарък за празника на любовта, в който няма какво да ви липсва.

В Grande Box ще откриете вина от нашата музикална серия - Страдивариус Селекшън Руж и Страдивариус Селекшън Блан. Двете купажни вина са носители на множество награди и признания. Към тях сме комплектували занаятчийски шоколад с канела, шоколад с червена боровинка и шоколад с портокал. Лекото тяло на вината си подхожда превъзходно и с трите вида занаятчийски шоколади - два, от които са победители в най-престижното състезание по шоколатиерство International Chocolate Awards 2018.

Надяваме се да откриете старанието и любовта, които вложихме в нашия съюз за Свети Валентин.


Кутия Sweet Box може да закупите тук: https://bit.ly/39MC7Hh


Кутия Grande Box може да закупите тук: https://bit.ly/3aByCCT
​​